Wat kan ik voor u maken?

Heldere illustraties, die de essentie over brengen, maar ook mooi zijn en passen bij de vormgeving van de rest van de publicatie. Humoristische of ontroerende illustraties voor tijdschriften en kinderboeken.
Animaties, die leuk zijn om naar te kijken en lesprogramma’s met animaties die op een prettige manier ingewikkelde onderwerpen duidelijk maken.
Overzichtelijke websites. Webpagina’s die informatie over brengen voor een groot of klein publiek.
Passende vormgeving voor informatief of educatief drukwerk.

Welke programma’s gebruik ik?

Adobe Creative Cloud (Illustrator, Photoshop, Animate, After Effects, Indesign), HTML, CSS, XML, PHP, Dart, Brackets, JavaScript.

Mijn opleiding

NXI Tekenopleiding aan de Rietveldacademie in Amsterdam.
Biologie met wiskunde en informatica aan de Rijks Universiteit Utrecht.

Prijzen

Een illustratie zoals deze zigeunerin kost 50 €.
Voor prijzen van andere illustraties, animaties en webapplicaties kunt u contact met mij opnemen.

Mijn opdrachtgevers

Jeelo, ThiemeMeulenhoff, het Ontwikkelcentrum, NijghVersluijs, Malmberg, Tirion, OVD , Jongbloed, LeerIT, het NIBI, de Nuon, het RIVM, De Jong Creatieve Communicatie, Jong Nederland, B-graphic, MediagraphiX, OnyVA, Studio Imago, De Redactie, Status lab, het Ministerie van VROM, de Wageningen Universiteit, dienst stadswerk Almere, dierenkliniek Stad en Lande, Stichting Energiebesparing Huizen, ICCO, Fundamentaal, Zeilen, 10voorbiologie, de TROS.

Auteursrecht

Alle illustraties, animaties, en teksten op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Kopiëren is niet toegestaan, tenzij er bij het werk een CCLicentie staat. De CCLicentie betekent dat het werk gekopieerd en verspreid mag worden, maar niet gebruikt mag worden voor commerciële doeleinden. Het werk mag ook niet veranderd worden. Als u een illustratie of animatie van mijn website wilt gebruiken waar geen CCLicentie bij staat, kunt u contact met mij opnemen.

Overige

Ik bezit een VAR (Verklaring arbeidsrelatie). KvK-nummer: 32065679.
Ik ben lid van de BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers) en gebruik hun algemene voorwaarden.


Muziek

De muziek bij de animaties is van Haydn (zelfportret met hond) en van Wouter Stekelenburg.

Valide CSS!